ashley-tisdale-funny-face

Ko je v sredo lepotička Ashley Tisdale zapuščala telovadnico v Zahodnem Hollywoodu, je paparacem namenila nasmešek in smeh.

24-letno igralko pa so novinarji dohiteli po premieri filma ‘This is it‘, v katerem slavijo Michaela Jacksona in o tem je Ashley tudi spregovorila.

»Bil (Michael) je popolnoma pripravljen, da izpelje svoj koncert do konca. Mislim, da je že bil pripravljen na to, da bo odšel. Toda zagotovo ga je izpeljal, kar me je zelo presenetilo. Ko govori za scenami dogajanja, je popolnoma isti. Bil je eden izmed ljudi, ki je s svojim prihodom znal navdušiti na milijone ljudi. Bil je ikona.  Ko si ga srečal, si ostal brez besed. Bil je eden izmed najprijaznejših ljudi, kar je zagotovo lahko izražal tudi preko zaslonov.

Ashley pa je zadnje čase pogosto nasmejana. Izjemo ni naredila niti včeraj popoldne, ko je prispela na letališče LAX v Los Angelesu.

Ashley bo skupaj s svojim bandom nastopila tudi v severni Dakoti na prireditvi Progressive Skating and Gymnastics Spectacular (‘Progresivno drsanje in gimnastični spektakel’), ki se bo odvijala danes v Rushmore Plaza Civil centru v Rapid Cityju.

Na prireditvi se nam bosta pokazala tudi olimpijca Shawn Johnson in Nastia Liukin.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Price: V ultraminiču pozirala pred otroci
Naslednji članekZvezdniški dvoboj: Kim Kardashian in Kourtney Kardashian