ashley-maui-tisdale-furniture

Ponosna mamica Ashley Tisdale je v svojem naročju nosila Maui (svojo psičko), ko se je včeraj odločila za obisk trgovine s pohištvom Arte Fina v Sherman Oaksu v Kaliforniji.

Skupaj s svojo mamo Liso se je 24-letna pevka in igralka ustavila tudi v prodajalni s preprogami. Zdi se, kot da Ash opremlja svojo novo hišo, se vam ne zdi?

Kot dodatek k reviji ‘Hollywood Halloween’ pa se je Ashley slikala skupaj z revijo ‘Sephora and Glamour’, in sicer za dogodek z naslovom ‘Notranja lepota’ v New York Cityju.

Ta teden pa ni počivala niti Monique Coleman, še ena zvezda ‘HSM-ja’. V ponedeljek zvečer se je stisnila v objem svojemu prijatelju in režiserju filmov ‘HSM’, Kennyju Ortegi. Skupaj sta se namreč udeležila AFI Festov ‘An Evening with Kenny Ortega’.

Igralkav ‘We Are Family‘, ki bo naslednji vikend praznovala svoj rojstni dan, je o dogodku tudi spregovorila: »Ravno sem prišla domov iz Rooseveltovega hotela. Odšla sem na prireditev, kjer sem podprla Kenny Ortega… Spominjam se lepih časov, ki sem jih preživela z njim.«

Kenny je eden izmed zelo uspešnih režiserjev. Režiral je ‘Dirty Dancing‘, ‘Srednješolski muzikal‘, ‘Xanadu‘, ‘This is It‘…


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna: Upam, da bom našla ljubezen
Naslednji članekZvezdniški troboj: AnnaLynne McCord, Ashley Tisdale in Lea Michele