ashley-tisdale-madrid-marvel

Ashley Tisdale je v soboto popoldan v hotelu ‘Las Letras’ v Madridu, kjer je predstavila svoj novi album ‘Guilty Pleasure’, poslala svojim oboževalcem majhen pozdravček z roko.

Triindvajsetletna pevka se je v Španiji zelo zabavala. Na Twitterju je napisala: »Iti v Madrid je zelo naporno. Imaš namreč dva letalska leta in ogromno intervjujev. In resnično že pogrešam Maui! In zdaj grem na večerjo v Madridu! Me encanta la comida (Obožujem hrano)! Tukaj mi malo pomaga tudi učenje španščine pred šestimi leti. Učitelj pa je dejal, da ne bom naredila. V Španiji namreč, če še ne veste, promoviram svoj novi album ‘Guilty Pleasure’. Kar ne morem dočakati, da ga vsi slišite! Včeraj pa sem tukaj imela zelo dobro večerjo! Obožujem hrano!«

Ashley se je pojavila tudi na ‘Operación Triunfo’. Dva tekmovalca, Patricia in Samuel, sta namreč nastopila s pesmijo ‘Breaking Free’ iz filma ‘HSM’.

Ashley Tisdale pa se na fotografijah iz njene prihajajoče komedije ‘Aliens in the Attic’ tesno privija k svojemu filmskemu fantu Robertu Hoffmanu.

V filmu, v katerem nezemljani sledijo skupini otrok, ki mora zaščititi svoj počitniški dom pred vdorom nezemljanov, igrajo tudi Carter Jenkins, Austin Robert Butler in Josh Peck.

Igralska zasedba pa si je tudi neverjetno blizu. Ashley in Austin sta namreč postala kar dobra prijatelja. Ashley je  iz Španije Austinu napisala: »Gledala sem naše posnetke in te začela pogrešati!«

Austin pa ji je odgovoril: »Tudi jaz te pogrešam! Komaj čakam, da prideš domov!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekLorella Flego: Ne more brez ličil
Naslednji članekOtroci so ji odveč