ashley-tisdale-handbags

Ashley Tisdale si je vzela nekaj časa in pokletepala na PopEaten.com o njenih počitniških tradicijah, kaj si želi za božič in kaj lahko v prihodnosti pričakujemo od nje.  Preveri, kaj je 24-letna igralka povedala:

Čemu je hvaležna: » Hvaležna sem vsemu, kar mi je dano. Hvaležna sem za svojo družino, da je srečna in zdrava, hvaležna sem za uspeh. Vsako leto sem hvaležna za ogromno reči, ki so se mi zgodile.«

Kaj najdemo na njeni božični listi želja: » Obožujem torbice, torej upam na novo torbico (smeh). Do svojega 19 leta si nisem mogla privoščiti stvari priznanih znamk, tako da sem dobila svojo prvo torbico Louis Vuitton pri 19 letih od svojih staršev. Navadno dobim ta tip torbic od mojih staršev. Ne za to, da sama ne bi mogla iti nakupovati ali da si jih ne bi mogla privoščiti, toda ponavadi nisem na primernem kraju. Prav tako pa menim, da je še lepše, če jo dobim kot darilo.

Kaj lahko pričakujemo v prihodnosti: »Delala bom na novem filmu, toda trenutno še ne smem govoriti o tem. Naj pa vam povem, da boste kmalu slišali o tem.«

Včeraj pa se je s sproščanja iz Cabo Sun Lucasa vrnila nova, spočita Ashley. Fotoreporterji so jo opazili, ko se je sprehodila po letališču LAX v Los Angelesu.

Ashley jena tropski lokaciji uživala na hitrih počitnicah s svojim fantom Scottom Speerom, mamo Liso, očijem Mikom in starejšo sestro Jennifer.

Danes pa naj bi lepotička nastopila v Los Angelesu na zabavi GQ Men of the Year.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNicole Richie na sodišču dosegla svoje
Naslednji članekMiša Molk ‘naskočila’ Andreja Šifrerja