audrina-patridge-919-2

Prosimo za minuto tišine.

Audrina Patridge je za ‘Us Magazine’ povedala, da se njen odhod iz ‘The Hills’ neustavljivo približuje in da je več kot pripravljena razpreti svoja krila.

»Skoraj sem že končala z ‘The Hills’. Skoraj bomo končali s snemanjem teh epizod in ko končamo, jaz odidem,« je dejala gospodična Patridge. »Počutim se, kot da bom maturirala. Naredila bom korak naprej in odrasla in se premaknila naprej v življenju.«

Kar je verjetno več kot dovolj za zvezdnico. Kot je dejala, je mogoče s to serijo stopila s poti, ki si jo je začrtala na začetku, ko je imela ambicije igrati.

»Preselila sem se v Los Angeles, da bi postala igralka. In preden sem pristala v ‘The Hills’, sem hodila na avdicije in sem ogromno delala v filmskih studiih ‘Quixote Studios’ in ‘Smashbox’,« je rekla Audrina, vendar je dodala, da ji je ‘The Hills’ pomagal, da je pred kamerami postala bolj sproščena.

In kaj to častihlepno lepotičko čaka v prihodnosti? Nenavadno, spet resničnostni šov, ki ga razvija s Markom Burnettom, producentom ‘Survivorja’.

Ali boste žalostni, ker bo Audrina odšla iz ‘The Hills’?

No, ne skrbite. Audrinin nov film ‘Sorority Row‘ v ameriške kinematografe namreč prihaja že 11. septembra. Nedavno pa je povedala, da je bilo njeno vlogo Megan zelo zabavno igrati.

»Njeno ime je Megan in je v sestrstvu z vsemi dekleti, je zelo energična punca, vendar jo je njen fant Garrett prevaral. Vendar so punce, ki so v sestrstvu, druga drugi kot prave sestre. Torej, če je on prevaral mene, je prevaral vsa dekleta, ki so v sestrstvu. Tako se torej zmenimo, da mu vrnemo in to me vodi k temu, da resnično umiram. Vendar je bila to zelo dobra izkušnja.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekDaniel Craig se boji oboževalcev
Naslednji članekS seksom do popolne postave