austin-nichols-one-tree-hill

Austin Nichols je ponosen, da je del ekipe ‘One Tree Hill’. 29-letni igralec, ki je v razmerju s soigralko Sophio Bush, je v intervijuju za Examiner.com spregovoril o seriji, svojih interesih in še čem:

O tem, da je postal reden karakter v seriji: “Super je. Vznemirljivo. Čisto drugače, kot biti samo gost v seriji. Počutiš se bolj odgovornega, kot del, ki prispeva k končnemu dosežku. Je tudi zabavno. Lahko povem, da je za to sezono bilo prikazanega res nekaj odličnega materiala, boljše kot v katerikoli sezoni doslej. Resnično je dobro.”

O tem, kaj pričakuje, da se bo v seriji zgodilo s Sophio: “Ko me je Mark (Schwahn – direktor serije) vprašal, če bi se pridružil ekipi kot reden član, sem mu rekel – ja, vendar le, če lahko naredi resnično močno ljubezensko zvezo med Broke (Sophia Bush) in Julianom (on sam). Želel sem resnično dobro ljubezensko zgodbo, omenil sem mu tudi film ‘The Notebook’. Želel sem, da jima da (likoma) tako vrsto ljubezni, vročo ljubezen.”

“In v ‘Notebooku’… Tudi ko se prepirata, je to kot sedaj med Broke in Julianom, zabavno je gledati, kako se prepirata. Je seksi. Je navdihujoče,” je še dodal Austin.

O tem, kaj rad počne za kamerami: “Nedavno od tega sem bil zainteresiran za arhitekturo. Želel sem kupiti hišo in jo popraviti (opremiti). Sijajen umetnik me je navdihnil – Donald Judd. Vse njegovo delo je v Marfi v Teksasu. Je zelo majhno mesto, on pa ima svoje delo in stavbe, ki so njegova last vsepovsod. Mesto je sedaj res vplivno zaradi njegovega dela in to je super.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekKampanja Trkajmo s Trkajem prinesla nov glasbeni up
Naslednji članekFOTO Gola in mokra Joanna Krupa v Playboyu