2195211302_8b7bc676c7

Novinarji ‘Us Magazina’ poročajo, da je zakon Avril Lavigne in Derycka Whibleyja, ki je bil že večkrat označen za propadlega, sedaj po treh letih dokončno razpadel.

Vir poroča: “Ona ga je pustila in mu povedala, da ga zapušča. Sama želi narediti korak naprej in to pustiti za seboj. Ločitveni papirji bodo podpisani v teh dneh.” Deryck naj bi bil po razdoru zveze precej strt.

Novinarji prav tako poročajo, da je Avril skoraj bivšega moža Derycka že vrgla iz skupnega domovanja v Bel Airu. Na srečo mu je pustila, da je pred odhodom iz hiše uspel pograbiti svoj gel za lase.

Na ‘Myspace’ blogu pa je Avril zagovarjala svoja stališča:

“Deryck in jaz sva bila skupaj 6 let in pol. Bila sva prijatelja vse od 17 leta, pri 19-letih  sva bila že par, pri 21-letih pa sva se poročila. Hvaležna sem za čas, ki sva ga preživela skupaj in počaščena sem za najino obnovljeno prijateljstvo. Cenim Derycka in gojim posebno vrsto spoštovanja do njega. Vem, da je čudovita oseba in ljubim ga z vsem srcem. Z Deryckom se ločujeva in greva vsak s svojim življenjem naprej s pozitivnim sporočilom.

Zahvaljujem se vsej moji družini, prijateljem in oboževalcem za vašo podporo.

Avril.”

Kaj menite, je ločitev prava stvar za njuno zvezo ali bi morala zakonu dati še eno priložnost?


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica Alba: Hčerka ima njen nasmeh!
Naslednji članekAva je kopija mamice Reese Witherspoon