blake-lively-penn-badgley-angel-ball-2009

Simpatičen par, Blake Lively in Penn Badgley, sta se pred dnevi udeležila ‘Gabrielle’s Angel’ fundacije na ‘2009 Angel Ballu’ v New Yorku.

Novinarji ‘JustJareda’ so bili še posebno zadovoljni, saj so intervjuvali ‘Opravljivi’ par. Penn je bil v intervjuju redkobeseden,  saj je odstranil svoj modrostni zob in tako ni mogel veliko govoriti, besedo je prepustil čudoviti Blake. Zvezdnica se je razgovorila o tem, da nosi nakit in dodatke raznih oblikovalcev, kot so Victoria Beckham, Lorraine Schwartz in Christian Louboutin. Blake si je vzela čas za kratek intervju, potem pa sta s Pennom odhitela na plesišče in se prepustila zvokom pesmi ‘Distant Lover’.

Novinar: “Odpeljal sem te proč od Penna, ko si ga negovala, potem ko je odstranil svoj modrostni zob…”

Blake: “Je močen mož – kar dobro mu gre (smeh).”

N: Ti je bila všeč naslovnica ‘Men’s Health’, na kateri je bil Penn?

Blake: “Vedno izgleda zelo čeden. Vedno!”

N: Kaj ti pomeni ‘Gabrielle’s Angel’ fundacija?

Blake: “Raziskave na področju raka so zelo pomembne. Moj dedek je imel raka. Prav tako sem si zelo blizu z oblikovalko nakita Lorraine Schwartz in to pomeni biti blizu njenim osebnim razlogom. Zato sem želela biti tu in jo podpirati. Zelo sem navdušena!”

Na omenjeni prireditvi so v namen raziskovanju raka zbrali 4 milijone dolarjev. Med dražbo sta Blake in Penn pomagala zaključiti dražbo oranžne torbice ‘Hermes Birkin’, ki je bila 5 let na čakalni listi. Prodana je bila za presenetljivih 60000 dolarjev. Pohvalno!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Salome in Artur sta se stepla
Naslednji članekNa lovu za bučami