blake-lively-marie-claire-december-2009

Blake Lively se v zapeljivi pozi in še bolj vroči modni opravi očarljivo nasmiha na decembrski naslovnici revije ‘Marie Claire’. Ekskluzivno predstavljamo nekaj izsekov intervjuja z ‘Opravljivko’ Blake:

Ena od stvari, ki te zaznamujejo, je tudi tvoja zmožnost, da se postaviš v situacije, ki so veliko bolj dramatične, kot jih lahko izkusiš sama v svojem življenju: “Kot karakter sem divja oseba, ki obožuje zabave in ‘pohajaško’ življenje – vendar jaz nisem taka. Mislim, da vse izhaja iz otroštva, še ko sem bila mlajša. Vedno sem opazovala moje sorodnike in poslušala njihove zgodbe o njihovih življenjih in to mi je nedvomno v pomoč kot igralki.”

Ali dojemaš sebe kot južnjakinjo, čeprav si odraščala v Los Angelesu? “Odraščala sem v L.A., bila sem edina v družini, ki je bila tam rojena. Imam trdno povezavo z južno družino, zato vedno, ko povem ljudem, da sem iz Los Angelesa, pravijo: ‘Ja, vendar to se ne šteje’. Verjetno to pravijo zaradi južnjaških vrednot, s katerimi sem bila vzgojena in prehrambenih navad, ki jih imam – bolj kot je vse sladko, sirnato in pečeno, boljše je.”

Način, kako se oblačiš, je zelo drzen. Sedaj izgledaš zelo samozavestna sama s seboj. “Sedaj, ko živim v New Yorku, se počutim močnejša in bolj ženstvena kot kdaj koli prej. V srednji šoli sem bila nekako tako: ‘Kakšno moč pravzaprav imam – imam blond lase, veš?’ Sedaj, ko veliko delam, vidim pomen moči in spoštovanja. In v ‘Opravljivki’ sem se naučila veliko pomembnega o modi. Obleke so osebni izraz in moj stil se vedno spreminja, prav tako kot se spreminjam sama: odraščam, zorim in se razvijam. Grem skozi različne stvari v življenju in skupaj s tem izberem tisto obleko, ki odraža mojo spremembo.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški kuponi ugodnosti
Naslednji članekVROČE Seksi Suzano Jakšič lahko odslej kličete babica