Zac Efron se je v nedeljo spoprijateljil z nekaj psi na ‘2009 USPA World Snow Polo Championship’, ki se je odvijal v Warner Parku v Aspenu.

22-letni igralec, ki je svojo vsakdanjo jakno zamenjal za toplejšo, se je s prijatelji in mamo Starlo udeležil zadnjega dne ‘Snow Pola’. Zac se je v zimski pravljični deželi družil tudi z dvema majhnima oboževalcema .

Njegov nekdanji soigralec, Jesse McCartney, je za MTV o njem izrekel samo prijazne besede. Dejal je: »Z Zacom sem se srečal pred približno dvema tednoma. Naletela sva drug na drugega. Dobesedno sva isti čas zapeljala na parkirni prostor. Spregovorila sva za nekaj minut in povem lahko, da je čudovit fant in vesel sem za njegov uspeh. Skupaj sva igrala dve ali tri leta v seriji ‘Summerland’ in spomnim se, kako je prišel v drugo sezono, kjer je nastopil kot gostujoči zvezdnik in gledalci so bili tako navdušeni nad njim, da so ga povzdignili v zvezdo serije.«

Kmalu pa se lahko zgodi, da si bo Zac ponovno nadel plesne čevlje, ampak tokratni razlog za to ni film. Tokrat se to lahko zgodi zaradi majhnega dekleta, n sicer v podporo fundaciji ‘Make-A-Wish Foundation’.

Darby je desetletno dekle, ki trpi za Downovim sindromom, srčnimi težavami ter akutno levkemijo in vse to je razlog za najverjetnejšo potezo. Dekle je povedalo: »Menim, da je Zac Efron čudovit in dober fant. Ko sta mama in oče govorila o njem sem bila kot: ‘Oh, a sanjam?’, ampak ne, to je resnično.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekPeter Klinc: Obdelal Tajvan in Tajvanke
Naslednji članekVictoria Beckham: Pijana zabava za ‘spajsice’