Chace Crawford, Jessica Szohr

Na ulicah New Yorka so v četrtek ujeli šarmantnega Chacea Crawforda, kjer se je pripravljal na snemanje serije ‘Opravljivka’. 24-letni igralec ne bo snemal novega filma ‘Footloose’ vse do začetka prihodnjega leta, njegova bodoča soigralka in plesalka v oddaji ‘Dancing With The Stars’, Julianne Hough, pa že nestrpno pričakuje začetek snemanja filma. Fotografije s prizorišča snemanja ‘Opravljivke’ si oglej v galeriji.

Julianne je za ‘FOX’ povedala: “Chace in jaz sva že res v sami pre-pre-produkciji za film ‘Footloose’. S snemanji ne bomo pričeli vse do marca prihodnje leto, vendar sva se že nekajkrat srečala  in počela veliko stvari skupaj. Zelo sem navdušena!”

Chacea pa smo ujeli tudi skupaj s soigralko Jessico Szohr, poznano iz serije ‘Opravljivka’, in sicer sta se zabavala v ‘Juliet Supper Clubu’ v New Yorku. Proslavila sta novo tržno nišo blagovne znamke Stoli, vodko ‘Gala Applik’ z novim okusom. Pozabavala pa sta se tudi z jabolkom in vzbudila številne poglede. Več fotografij s same zabave te čaka v galeriji. Kaj praviš, sta se zvezdnika zabavala?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Poglejte si, kako zapeljuje Maja Prašnikar
Naslednji članekŽenski večer Jessice in Nicole