untitled

V plesnem filmu ‘Step Up‘ nas je navduševal s svojim plesom, sedaj pa ga lahko pričakujemo v kinu, v filmih ‘Ulične borbe‘ in ‘Gangsterji‘. Le zakaj obožuješ Channinga Tatuma?

Channing Tatum je bil rojen 26. aprila 1980 v mestu Cullman v ameriški državi Alabami. V najstniških letih je bil preveč živahen in je pogosto povzročal  težave, tako da so ga starši vpisali v vojaško šolo.  Tam je odkril svojo strast do ameriškega nogometa.

Igral je tako dobro, da mu je uspelo dobiti športno štipendijo in doseči  vključitev v višjo gimnazijo. Vendar mu učenje ni šlo, tako da je kasneje nekaj časa delal kot pomočnik gradbenika in prodajalec. Dober izgled dolguje modnim agentom, ki so ga opazili.  Deležen je bil fotografiranja za  oglase  od Nautica, Gap, Emporio Armani in Pepsi.

Kasneje se je iz manekenstva z malim korakom preusmeril tudi v igralske vode. Njegov velik talent je bil priznan in od takrat se je pojavljal v večih filmih. Plesni spektakel ‘Step Up’ je označen kot njegov pravi preboj v Hollywood. Da pa je izvrsten plesalec, pa dokazuje v videospotu Rickyja Martina, ‘She Bangs’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Sophia Bush in Kerry Washington
Naslednji članekVedno vroča Gisele Bundchen