59122196

Corbin Bleu bo januarja premierno nastopil na Broadwayju!

Dvajsetletni igralec bo v Broadwayjski predstavi ‘In The Heights’ od 25. januarja do 25. aprila 2010 igral vlogo Usnavija.

‘In The Heights’ je zgodba o bleščeči soseski v Manhattan’s Washington Heights – to je prostor, kjer je kava izza vogala lahka in sladka, okna so vedno odprta, vetrič pa nosi ritem treh generacij glasbe. Skupnost je na robu spremembe, polne upanja, sanj in pritiskov, kjer je najhujši boj odločanje, katero tradicijo boš upošteval in katero boš pustil za sabo.

Corbin pa se je v četrtek na dobrodelni prireditvi za zbiranje denarja v ‘UCLA’s Rayce Hall’ v Los Angelesu fotografiral tudi s svojo plesno mentorico Debbie Allen; ta ga je namreč naučila tudi vseh veščin, ki jih je potreboval za pridobitev vloge Usnavija.

Lin-Manuel Miranda, ki je začel z vlogo Usnavija, pa je na ‘BroadwayWorld Message Boards’ hvalil Corbina: »To je za Corbina Bleuja, dosegel je svoje ambicije. Frajer je vstopil in naravnost raztreščil svojo avdicijo. Toda ali lahko drži tak ritem? Ja, poznam ta del. Mi nikoli ne bi sprejeli nekoga, edino, če dokaže, da to zmore. Ko je vstopil v sobo, nisem mislil, da bo uspel. Toda popolnoma nas je prevzel. Lahko poveste sovražnikom, da sem to rekel.«

Nato pa je Corbin na Twitterju napisal: »Hvala vam, gospod Miranda. In obljubim vsem, da bom pridno delal.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekMaja P okužena z nevarnim virusom, ki lahko doleti tudi vas
Naslednji članekVROČE Benji Madden otipaval Holly Madison