corbin-bleu-kevin-jonas-ww2

Corbin Bleu in Kevin Jonas sta dva zvezdnika, ki sta posodila svoja glasova za 4-D dogodivščino v ‘The National World War II Museum’.

‘Beyond All Buondaries’, katerega premiera bo 6. novembra v New Orleansu, bo vključeval glasove največjih hollywoodskih zvezd in bo portretiral vojake, ki so se borili za ameriško svobodo, in novinarje, ki so to opisali s svojimi besedami.

Zraven Corbina in Kevina pa v filmu med drugim sodelujejo tudi Kevin Bacon, Blythe Danner, Brad Pitt, Gary Sinise in Tom Hanks.

Tom je o filmu povedal: »’Beyond All Boundaries’ prikaže spektakularen mozaik 2. svetovne vojne – avtentičen, močan in navdihnjen. Ponosen sem, da sem lahko sodeloval kot vodilni producent pri ‘Beyond All Boundaries’ in ekskluzivno ga lahko vidite, vsako uro, v ‘The National World War II Museum’ v New Orleansu.«

Kevin Jonas pa je tudi drugače zelo zaposlen. S svojim bratom Joejem je v petek odšel na majhno nakupovalno terapijo v Toronto.

Preden sta odšla nekaj pojest, sta se ustavila še na popularni ‘Bloor Street’.

Na ‘Twitterju’ sta z oboževalci delila: »Nikoli ne popijte juhe hitro. Lahko si opečete jezik. Av!«

Jonas Brothers pa so 11. septembra objavili tudi sporočilo, namenjeno preživetim in družinam žrtev napadov 11. septembra: »Naša srca in naše molitve so danes namenjene vsem družinam in žrtvam v napadih 11. septembra… JB


Zadnje novičke

Prejšnji članekMonaška princesa Carolina se ločuje
Naslednji članekKim Kardashian: Zadovoljna z novo privzdignjeno ritko