dakota-fanning-december-2009-teen-vogue-08

Velike modre oči Dakote Fanning zapeljivo gledajo iz nove revije ‘Teen Vogue’. Veliko več pa je nova vampirka razkrila v intervjuju.

15-letna igralka pravi, da je v decembrski izdaji revije veliko govora o njeni rasti skozi vloge, v katerih je igrala. Spregovorila pa tudi o izbiri njene zasebne šole in njenem prijateljstvu s Kristen Stewart. Dakota odgovarja:

O razmerju s Kristen Stewart: “Postali sva si res blizu, kot bi se poznali že dolgo časa. Ves čas se pogovarjava. Še nikoli nisem igrala tako zlobnega karakterja (‘Mlada luna’) in sedaj, ko poznam Kristen bolje, je igrati osebo, ki je zlobna do nje, prav čudno. Je nekako tako: ‘Oprosti, kolegica!’. Razmerje, ki sta ga imeli Joan in Cherie v filmu ‘Runaways’, je nekako takšen, kot ga imava midva s Kristen v pravem življenju, če odštejemo destruktiven del.”

O preobrazbi iz otroka v najstniško zvezdnico: “ Postajam starejša in hočem igrati do konca mojega življenja – to je tisto, kar imam resnično rada, zato se moram premikati naprej, v skladu z mojimi vlogami. Stvari, ki jih izbiram v življenju, morda ne osrečijo vse, vendar moram narediti to, kar čutim, da je v tistem času zame najbolj primerno.”

O odhodu v zasebno šolo: “Svoje uporništvo izrazim v filmih. Po drugi strani pa se dolgočasim. Uživam v tem, da imam normalno življenje. V šolo sem začela hoditi v devetem razredu in vsi so bili precej odprti do mene. Želela sem si tudi osnovo s šolanjem doma. Ne glede na vse pa si ljudje zapomnijo maturantski ples. Ljudje obujajo spomine na ples. To sem si resnično želela.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnja Bukovec: Ljudje smo premalo pozorni drug do drugega
Naslednji članekFOTO Miniaturni zvezdniki