dakota-fanning-american-apparel

Dakota Fanning se je v torek popoldne na svojem pohodu po trgovinah v Vancouvru za trenutek ustavila in dala oboževalcu avtogram.

15-letna igralka, ki je pred kratkim prispela v Vancity, si je ogledala mesto s svojo mamo. Dvojica se je ustavila v trgovinah American Apparel in Holt Renfrew.

Na sliki spodaj je prav tako novi član igralske zasedbe ‘Twilight’, Xavier Samuel, ki se je v mestu osvežil s hladno pijačo. Dakota in Xavier sta v mestu na snemanju tretje Twilight sage: ‘Mrk’.

Mlado dekle je dobilo svoj prostor tudi v New York Timesu, bralci si jo lahko ogledajo, kako leži na kavču v obleki Bottega Venneta.

Dakota je za revijo povedala tudi, da mora biti njeno zasebno življenje vsekakor skrito javnosti. »Igralec mora znati ločiti svoje zasebno življenje od vloge, ki jo igra, ker to ni njegovo življenje,« je povedala.

Zaupala nam je tudi nekaj o njeni vlogi vampirke Jane v ‘Mladi luni‘: »Lik je bolj ali manj zloben. Res morda čuti, da le opravlja svoje delo, ko muči ljudi, vendar je to, kar počne, vseeno sprevrženo in hudobno.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekZa Mischo se kadi
Naslednji članekLily Allen jih je pokazala