corbin-bleu-starlight-fun-center

Corbin Bleu je v sredo izgledal seksi v sončnih očalih, ko se je napotil na snemanje ‘The Beautiful Life’ v New Yorku. Na fotografijah pa je tudi skupaj z britanskim modelom in igralko Jamie Murray.

Dvajsetletni igralec, poznan po liku Chada v ‘HSM’, je predstavnik za javnost pri ‘Starlight Children’s Foundation’. Zdaj pa začenja novo kampanjo, da bi v organizacijo pridobil nove člane – svoje oboževalce. Corbin načrtuje, da bi skupaj z oboževalci lahko zbral denar, da bi ‘Starlight’ petim družinam eno leto pomagal in da bi postavili ‘Fun Center’, premično video igro in DVD enoto in ‘PC Pal’ v bolnišnico.

Corbin je povedal: »Mnogo popoldnevov sem preživel s ‘Starlight’ družinami in videl sem, kaj morajo ti otroci in njihovi starši prestajati. Jaz sem zdrav in zato lahko naredim vse, kar lahko, da pomagam tem otrokom, ki niso tako srečni, da pozabijo svoje skrbi vsaj za nekaj trenutkov in se zabavajo. Vsi bi morali imeti dostop do ‘Starlight’ programov. Ali se mi boste pridružili in pomagali, da bo to postalo resničnost?«


Zadnje novičke

Prejšnji članekLady Gaga med koncertom pokazala prsi
Naslednji članekRockovsko razpoložena Gwen in njena malčka