kongo1

“Po naravi sem zgovoren in malo navihan fant, rad se ukvarjam s športom in skrbim za svoje telo. Petje in glasba pa me že od nekdaj zelo zanimata, zato sem bil izredno vesel, ko sem dobil priložnost, da se tudi sam preizkusim v tem,” nam je povedal Dragan, nov up na domači glasbeni sceni, ki je postregel s svojo prvo skladbo ‘Frajer’, za katero si prav gotovo že slišal/a, saj se je z njo predstavljal na letošnjem festivalu ‘Pesem poletja 2009’!

Si imel v otroških letih kakšno vzornico/vzornika?

Definitivno je bil moj vzornik Michael Jackson, ki je bil eden najuspešnejših glasbenikov vseh časov, saj je s svojimi neverjetnimi turnejami in prodanimi albumi navduševal množice po vsem svetu!

Kako tvoji starši in prijatelji gledajo na tvojo glasbeno pot?

Definitivno me podpirajo vsi v družini, saj brez njih tudi ne bi zmogel. Delam to, kar me v tem trenutku najbolj veseli, ko bom začutil potrebo po novem izzivu (igranje, vodenje oddaj, itd…) se bom lotil tudi teh.

Si se moral čemu odpovedati, odkar si na glasbeni sceni?

Ja, predvsem zasedeni vikendi, ker so takrat ponavadi nastopi.
Se pa trudim, da ne zanemarim svojih prijateljev, ki mi trdno stojijo ob strani na moji glasbeni poti. Ne smem pa pozabiti moje mami, ki mi gotovo najbolj pomaga v vseh načrtih, sanjah itd.

Kako odreagiraš, ko zaslediš v reviji svoj članek?

Hm… Dobro vprašanje! Vedno upam, da bo vsak članek napisan z mero dobrega okusa brez žaljenja mojega imena. Toda ker vemo, da si v Sloveniji novinarji dovolijo marsikaj, na to niti nimam tako velikega vpliva. Sem pa vesel, če zasledim kakšen članek, ki me prikazuje v pozitivni luči seveda! (smeh)

Kako ohranjaš svoj glas v formi?

Pri prvem komadu, ki je nastal čisto spontano, nisem nič vadil. Sedaj, ko sem pa stvar vzel resno, se pripravljam na solo petje, tako da bo novi singel, ki ga lahko pričakujemo do konca letošnjega leta, res super!

Kakšne pesmi najraje poješ?

Pop, rock…Predvsem mora imeti pesem neko energijo, da jo lahko publika začuti.

Ali bi kdaj odšel v resničnostni šov?

Da! Z veseljem in to izključno samo zato , da preizkusim samega sebe!

Si v svoji glasbeni karieri doživel kakšen nenavaden dogodek, ki se ga še danes spominjaš?
Ja (smeh). Na svoj prvi nastop sem prišel 3 ure prezgodaj, ko me je voditelj vprašal, ali se mi kam mudi, sem rekel: ‘A nisem zdaj jaz na vrsti?’ Trema naredi svoje!(smeh)

Imaš kakšen svoj moto?

Na sanjaj življenja, živi svoje sanje! Jaz jih živim.

Kaj te v tvojem življenju najbolj osrečuje?

Moja družina in prijatelji, ki vidijo, kako se trudim, da mi uspe v tem, kar počnem”

Za konec…

“VSEM BRALCEM PORTALA TOčnoTO Teens želim uspešno šolsko leto ter sledite svojim sanjam!”

Špela Mohar



Zadnje novičke

Prejšnji članekKatja Jevšek se nosi kot zvezda
Naslednji članekOops! Pobegla bradavička Petre Nemcove