maite3

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


8. junija bo na mehiške TV postaje prišla nova telenovela Maite Perroni, ‘Mi pecado‘, in govori se, da bi se naj producent telenovele, Juan Osorio, z latino zapeljivcem Enriquem Iglesiasom dogovarjal za naslovno pesem telenovele, kjer bi se mu pred mikrofonom pridružila tudi Maite.

Nekdanja članica skupine RBD je s snemanji nove telenovele šele začela in že bi naj dobila tretjo glavno vlogo. Ponudbe zanjo te dni očitno kar dežujejo! Šlo bi naj za novo verzijo telenovele ‘Lazos de Amor‘, ki jo bodo začeli snemati naslednje leto, v njej pa čaka Maite težka naloga, saj bo morala odigrati kar 3 vloge.

Njena zadnja telenovela ‘Angeli brez kril‘, ki se je predvajala v kar 29 državah po vsem svetu in ima veliko oboževalcev tudi v Sloveniji, je velik uspeh požela tudi v Španiji, kjer so jo začeli predvajati 16. decembra in kjer se je po gledanosti uvrstila na 2. mesto. Če upoštevamo, da je Španija predvsem dežela telenovel, gre res za izjemen uspeh!

No, dokaz, da oboževalci po vsem svetu skupine RBD še vedno niso pozabili – skupina bo na podelitvi billboardovih nagrad prejela nagrado za najboljšo turnejo leta. Čestitke!

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4



Zadnje novičke

Prejšnji članekMel B pokazala svoje utrjeno telo
Naslednji članekBritney bo sedaj varna