msg-124032601551-3

Izrekamo sožalje vsem oboževalcem Emme Watson. Očitno boste priča izjemni kinematični suši, saj svoje priljubljene igralke na velikih platnih ne boste mogli videti kar lep čas.

‘Telegraph’ poroča, da želi Watsonova za nekaj časa prekiniti svojo igralsko kariero, seveda šele potem, ko bosta posneta zadnja dva dela Harryja Potterja. Za to se je odločila zaradi študija, ki se prične že septembra. Želi se popolnoma osredotočiti na študij in bojda noče zamuditi niti enega predavanja.

»Želim pozabiti na urejene pričeske in make-up,« pravi Emma. »Včasih, ko promoviramo filme po celem svetu, se sploh ne morem spomniti, kje sem in koliko je ura.«

Če se torej dekle fiksno odloči za prekinitev kariere, vse dokler ne bo diplomirala, bodo njeni oboževalci ta čas gledali v štiriletno črno luknjo med njenimi filmskimi projekti. Pa bodo sploh lahko preživeli brez nje?

No ja, vsaj ‘Svetinje smrti’ se še snemajo, tako da še imamo nekaj za pričakovati. Znotraj tega je seveda zelo pričakovan prizor – poljub med njo in soigralcem Rupertom Grintom.

»Ta prizor smo posneli pred dvema tednoma,« je povedala Emma.

Sprašujemo se, če so morali prizor snemati večkrat, če je Rupert mogoče ponesreči uničil sceno.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica Simpson križarila po NY
Naslednji članekNuška Drašček: Glasba je izgubila velikega izvajalca!