emma3

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Emma Rose Roberts je prejšni mesec proslavila svoj 18. rojstni dan. Igralstvo ji je pisano na kožo, kar nas ne preseneča, saj je nečakinja znane igralske zvezde Julie Roberts in hčer Erica Robertsa. Čeprav je Emma odrasla v Los Angelesu, ni tipično kalifornijsko dekle, namesto zabavanja namreč raje izbere kakšno dobro knjigo.

Dekle pravi, da ni zainteresirana le za vloge v mladostniških filmih, temveč tudi za resnejše vloge. Emma je v Sundanceu na filmskem festivalu predstavila filma ‘Lymelife in ‘The Winning Season’, v katerih je nastopila.

Pravi da si v prihodnje želi več resnih vlog. Vendar to ne pomeni, da ne želi več nastopati v filmih za mlade, saj se v njih počuti odlično. Za seboj ima vloge v: ‘The Winning Sesson’ Jamesa Strousea, zatem ‘Aquamarine’, ‘Nancy Drew’ in ‘Hotel for Dogs’. V tem letu pa jo bomo videli v filmu ‘Memoirs of a Teenage Amnesiac’.

Mlada zvezdnica je tudi sama dodala, da svoj prosti čas raje porabi za branje knjig, kot pa za zabavanje, torej svoj navdih najde tudi v branju.

Sama se ne strinja s tem, da nekateri zvezdniki pridejo do slave le s tem, da povzročajo škandale. Na svetu obstajajo lepše vrline, s katerimi postaneš slaven. Pa še kako se strinjamo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Lucy Liu in Rachel Bilson
Naslednji članek12 sočnih vprašanj: Robert Pattinson