emma-watson-first-week-brown

Izgleda, kot da je zvezdnica ‘Harryja Potterja’, Emma Watson, že nameščena v domu na Univerzi ‘Brown’.

19-letna študentka je pred kratkim osvežila svojo spletno stran in oboževalcem povedala, da je več kot pripravljena začeti predavanja na ‘Ivy League’ šoli. Emma je zapisala: “Po mnenju novinarjev sem vedela, da se bom zagotovo udeležila obiska Univerz ‘Columbia’ in ‘Yale’. Toda, ko sem končno prispela na Univerzo ‘Brown’, sem si želela, da bi bila na treh krajih hkrati. Ne verjemite vsega, kar preberete!”

Nato je nadaljevala: “Prispela sem v torek in imam se resnično super. Še vedno sem vznemirjena, da sem tu. Spoznala sem se z že veliko neverjetnimi ljudmi. Sedaj si želim, da bi se predavanja končno začela! Upam, da ste vsi dobro in srečni in če ste začeli obiskovati univerzo, naj bo to tisto, kar ste upali, da bo. Ljubezen, Emma.

Emma je tudi pripomnila, da na Univerzo ni prispela s helikopterjem. Pravzaprav se jih boji! Dodaja: “No, kot ste nemalokrat prebirali, nisem prispela s helikopterjem. Na njem sem bila samo enkrat, ko sem bila mlajša in bila sem prestrašena. No, sedaj pa nazaj k mojemu študiju!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekChris Brown: Od zvezde do smetarja
Naslednji članekVROČE: Mala Aria dopolnila tri mesece