emma-watson-tops-decade

Zavita v svoj črn plašč, je Emma Watson posredovala svoje praznično sporočilo vsem svojim oboževalcem.

19-letna študentka univerze Brown je na svojo spletno stran zapisala: » Pozdravljeni! Pravkar sem se vrnila z Browna, kjer sem preživela čudoviti čas. Sedaj pa se vračam k snemanju k snemanju ‘Harryja Potterja’. Rada sem v Združenih državah, toda lepo je biti zopet doma z družino in prijatelji in z njimi preživeti božič. Kdorkoli že si in karkoli že počneš, želim ti vesel božič in najlepše se ti zahvaljujem za vso tvojo podporo in želje, ki mi jih namenjaš. To mi res veliko pomeni. Z ljubeznijo, Emma xxx«

Tudi ti lahko obiščeš njeno spletno stran in ji nameniš božično voščilo.

Emma je tudi ena izmed tistih redkih slavnih, ki se velikokrat izogne rumenemu tisku. Ko pa pridemo do številk njenega zaslužka, se zagotovo gospodična znajde na samem vrhu.

Svetlolaska je bila namreč imenovana za žensko z največjim proračunom od leta 2000. Zaslužila je kar mastnih 5,4 bilijone dolarjev.

Seveda ji je največ uspehov in zaslužka prinesla njena vloga Hermione Granger v filmih Harryja Potterja. Njena soigralka Dame Maggie Smith pa se je uvrstila na drugo mesto.

Če pa govorimo na splošno, je največ denarja s svojo vlogo v triologiji ‘Pirati s Karibov’ in v´‘Gospodarju prstanov‘ zaslužil Orlando Bloom. Njegov zaslužek se giblje namreč kar v višini 6,5 bilijonov dolarjev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Shirano Lindsay Lohan ujeli med basanjem s špageti
Naslednji članekEKSKLUZIVNO Iris Mulej vam podarja