hayden-panettiere-executive-producing

Hayden Panettiere se je odločila, da je čas, da v svojem življenju poleg igranja poskusi še kaj drugega. Preizkusila se bo v vlogi producentke.

20-letna igralka in zvezda serije ‘Heroji’ naj bi po mnenju ‘The Hollywood Reporter’ pomagala pri ustvarjanju drame ‘HMS‘. Drama govori o študentih medicinske fakultete na Harvardu.

Hayden bo sicer še vedno zaposlena s svojim igranjem tudi v prihajajočem novem letu in s številnimi dejavnostmi, s katerimi se mladenka še ukvarja.

Prejšnji teden se je tako udeležila dobrodelne prireditve, kjer je zbirala denar za zaščito kitov, o čemer smo že poročali. Spustili pa smo podatek, da tam pravzaprav ni bila sama, vendar ji je družbo delal mlajši brat Jansen.

Jansen je pred kratkim končal s svojim delom: ‘The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone’, filmom, ki ga je snemal skupaj s Sammj Hanratty. V naše kinematografe naj bi film prispel šele leta 2011, govori pa o mladem dečku Billyju in njegovi najboljši prijateljici Allie, ki se skrivnostno vrneta 200 let v preteklost.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Lady GaGa namerno pokazala bradavičko
Naslednji članekRihanna proslavila izid albuma