msg-124777423142-3

‘Associated Press’ poroča, da je bil Jamie Waylett, ki v sagi o Harryju Potterju igra Vincenta Crabbeja, obtožen gojenja marihuane.

Waylett je bil aretiran aprila, ko ga je policija ustavila zaradi prehitre vožnje in v avtu našla osem vreč marihuane in nož. V preiskavi, ki so jo pozneje sprožili, so na domu njegove matere našli še 10 gojišč te prepovedane rastline.

Obtožbe proti njemu nosijo težo kar 14-ih let zaporne kazni. Obravnava pa je potekala ta torek.

‘E! Online’ poroča, da je za svoj prekršek od možnih 14-ih let zapora dobil le 120 ur družbeno koristnega dela. Kot po naključju je igralec ravno v torek dopolnil 20 let. Hja, očitno je dobil lepše rojstnodnevno darilo, kot bi si ga sploh lahko želel.

V torek je sodnik na londonskem sodišču namreč odredil, da je Jamie le majhna riba, poleg tega je svoje dejanje že obžaloval, zato je dodelil zelo milostno kazen.

Zunaj sodne dvorane je Waylett obžalovanje izrekel še javno: »Iskreno obžalujem, da je prišlo do tega incidenta in se hkrati opravičujem vsem producentom, igralni ekipi, vsem pri družbi ‘Warner Bros’ in čisto vsakemu oboževalcu Harryja Potterja posebej.«

Ali se vam zdi kazen pravična? Ali menite, da je teh 120 ur družbeno koristnega dela samo za opozorilo, zato ker fant deluje v šovbiznisu?


Zadnje novičke

Prejšnji članekBrad Pitt: Vzameva si čas za ljubljenje
Naslednji članekMilan M. Cvikl ne plačuje preživnine