emma-watson

Julija se začne premiera filma ‘Harry Potter in Princ mešane krvi’, šesto nadaljevanje zgodb JK Rowling. Februarja ste snemali sedmo nadaljevanje, kot smo obveščeni, ki pa bo prikazano v dveh delih in v razmakih dveh mesecev. Kaj pa imaš v načrtu za naprej?

“Nisem še seznanjena, kdaj se konča snemanje, ampak vem, da bom jeseni postala  študentka. A še vedno se nisem odločila, s katero fakulteto se bom soočila.”

Ker vemo, da si že nekaj let polno zasedena s snemanji, ali nisi nikdar prekinila šolanja?

“Sem prekinila šolanje, a če bi še tudi sedaj to storila, bi bila velika napaka. Kajti šola mi pomaga, da ostanem v stiku z resničnostjo. Vedno, ko zaključim s snemanjem, se pa vrnem k svojim prijateljem in živim umirjeno življenje. Šola, prijatelji in seveda starši mi pomagajo, da ostanem trdna, ne  glede na to, kaj se bo  zgodilo.”

Kakšno mnenje pa imajo tvoji starši o igralstvu?

“Moji starši so odvetniki, sorodniki so znanstveniki in vsi imajo univerzitetno diplomo. Nihče od njih pa ni navdušen nad kinom. A kljub vsemu sem vedno imela njihovo podporo in vedno sem  pridobila le najboljše nasvete.”

Pred kratkim si se udeležila poslovnega upravljanja. Ali si to storila po nasvetu staršev?

“Ne, to je bila moja odločitev. Bil je štiridnevni tečaj, medtem ko sem jaz dopolnila 18 let. In tako sem tudi prevzela več odgovornosti ter se poučila o  razpolaganju z denarjem. Kajti zelo je pomembno, da ne mečeš denarja kar tja v en dan.”

Nikoli nisi imela želje po življenju na svojem, za razliko od večina zvezdnikov. Kako to?

Seveda, da si ne želim življenja na svojem. Prav nič mi ne diši pranje perila in podobno, pa še super se razumem s svojo družino. Stanovanje sem si najela samo enkrat, pa le zaradi snemanja, ker sem imela bližjo pot do studia.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekKVIZ: Ugani kdo?
Naslednji članekAlessandra Ambrosio je seksi mamica