miley_cyrus5

Ker vas v naši nagradni igri vabimo na ogled filma ‘Hannah Montana’, kjer blesti Miley Cyrus, smo se odločili, da vam v branje ponudimo intervju, kjer najstnica spregovori o filmu, slavi in še in še.

Ti je oče vzor v zasebnem in tudi v poslovnem življenju?

Oče je moj veliki vzornik, nudi mi varnost in podporo. Istočasno me zaščiti pred negativnimi vplivi. Njegova ljubezen do mene je brezpogojna, zato je tudi delo z njim čudovito, saj vedno pazi name.

Kako se pa razumeš s svojo mamo?

Mislim, da je ženska, ki ima veliko samozavesti in to se mi zdi nadvse pomembno. Bila je baletka in še dandanes veliko pleše. Všeč mi je njena drža, vedno je tako pokončna, polna samozavesti. Vsi mi pravijo, da imam čudovito mamo, jaz pa sem nato nadvse ponosna.

Vrnimo se nazaj k filmu. Kako je bilo sodelovati z Lucasom Tillom, ki je bil v filmu tvoj fant?

Med nama je obstajala neka kemija, to je pa seveda super za film. Važno je, da ti je fant, s katerim predstavljata par, tudi malo všeč. Saj drugače ni mogoče prepričljivo odigrati vloge.

Kako pomembna je glasba za ta film?

Vsaka pesem opisuje film na svoj način . Soundtrack vsebuje pesmi. kot so: ‘Back To Tennessee’, ki jo je napisal moj oče, ‘You’ll Always Find Your Way Back Home’ in seveda ‘The Climb’.

Film vsebuje tudi komične scene. Kako so ti všeč

Zelo so mi všeč, saj tudi sama zelo rada počnem ‘nore’ in smešne stvari.

Katere scene so tvoje najljubše?

Zelo mi je bila všeč ta scena, ko sem obdana s kokoškami in poskušam zbrati vsa jajca, bilo je pa kar zapleteno. V tem dogodku opazite, da mi ta ‘kmečka’ dela ne uspevajo najbolje, skratka smešno.

Film govori i o prijateljstvu. Koliko ti pomenijo prijatelji v resničnem življenju?

Prijatelj je oseba, v katero lahko verjameš. Emily Osment, ki igra v filmu, je moja najboljša prijateljica in je del moje družine. Včasih se prepirava kot sestri in si strašno greva na živce, vendar je to normalno in je znak radosti. Brez prijateljev si ne predstavljam življenja, enako so mi pomembni kot družina.

Eden najbolj zanimivih trenutkov je bil tvoj ples iz pesmi ‘Hoedown Throwdown’. To je bilo gotovo zabavno snemanje.

Res je, snemanje je bilo nadvse zabavno. Najbolj mi je to všeč, da vsa scena pleše, skratka noro. V tem plesu se zbližujejo Miley in ljudje okoli nje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Charlize Theron
Naslednji članekKo si Natalie Imbruglia sleče …