miley_cyrus10

Ker vas v naši nagradni igri vabimo na ogled filma ‘Hannah Montana’, kjer blesti Miley Cyrus, smo se odločili, da vam v branje ponudimo intervju, kjer je najstnica spregovorila o filmu, slavi in še in še.

Si še nekoliko neprepričana v sebe, kot večina najstnikov?

Mislim, da je vsak včasih neprepričan vase, kajti če ni, potem ni človek. Popolnoma prepričana pa sem v Boga, starše, prijatelje in v ljudi, s katerimi delam.

Kakšen je občutek, ko si vzor dekletom po svetu?

Edino, kar si želim, je to, da sem jim kvaliteten vzor. Želim, da vidijo, kako se učim pravilno živeti in popravljam svoje grehe. Rada bi bila pozitiven vzor.

Kakšen je tvoj najboljši nasvet za mlada dekleta?

Verujte vase in bodite samozavestne. Bodite močne in sledite svojim sanjam, ne dovolite, da vam to kdorkoli prepreči! V življenju najdite nekaj, kar vam bo dajalo moč in se držite te stvari.

Ti je všeč to, da si mnogim fantom všeč?

Ne razmišljam o tem (smeh). Ne počutim se kot nekakšen seks simbol, ampak vseeno je precej kul. No, vsaj moj fant se zaveda, s kom hodi.

Se kdaj tako rekoč naveličaš slave?

Ljubim svoje delo, krasno je videti na tisoče ljudi, ki jih zanima moje življenje in mi sledijo in so z menoj. To je prava nagrada za moj trud!

Imaš čas za pomoč drugim?

Sodelujem z organizacijo ‘Youth Service America’, ki poučuje otroke o globalnem segrevanju in podobnih vprašanjih. Uči jih, kako narediti svet boljši. Zelo pomembno je, da skrbijo za okolje, četudi je to zgolj čiščenje smeti in odpadkov, sortiranje, recikliranje. Tako navidezno majhna stvar lahko izboljša življenje na svetu.

V kolikšni meri te je slava spremenila?

Mislim, da sem kar hitro odrasla, a v to me je ‘prisililo’ moje delo. Odrasla sem hitreje kot moji vrstniki, ampak ne bi rekla, da me je slava spremenila. Moje življenje je še vedno na prvem mestu, delo pa na drugem.

Kako bi izgledal tvoj popolni dan?

Obožujem spanje. Sem nočna ptica in podnevi bi spala kar do popoldneva. Kasneje bi skupaj z mamo uživala ob bazenu. Zvečer pa bi kaj napisala ali pa prebrala. Našel bi se tudi kakšen zanimiv film.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Rebeka Dremelj odvrgla oblačila
Naslednji članekBikini! Demi Lovato