msg-124527703392-3

Jackson Rathbone, oziroma Jasper Hale, kot ga mnogi bolje poznajo, si je v torek vzel nekaj časa ter novinarjem vrgel novo kost za glodanje. Razkril je namreč nekaj novih podrobnosti filma ‘Mlada luna’, ki ga že težko pričakujemo.

»Sedaj smo imeli debelejšo denarnico ter postavljeni pod večji pritisk javnosti. Toda dobra novica je, da smo se v ‘Mladi luni’ bolj posvetili zgodbi. Čeprav moram reči, da mi je ‘Somrak’ veliko ljubši, saj te popelje v povsem drugačno okolje, iz resničnosti v fantazijo, ki pa kljub temu izgleda pristna. Bolj ko se film približuje koncu, bolj se pogrezaš v ta mistični svet, ki smo ga ustvarili, poln volkodlakov in nevarnih vampirjev,« je povedal Jackson.

Povedal je, da so se med snemanjem člani filmske zasedbe zbližali kot družina, prav zato so tudi želeli ‘Mlado luno’ narediti še bolj posebno.

»Smešno. Ko smo se vrnili na snemanje ‘Mlade lune’, se je vsa ekipa zbrala v sobi Petra Facinellija. Počutil sem se, kot da smo se zbrali na družinskem sestanku. Bilo je, kot da smo bili ločeni za cel mesec. Sploh ni izgledalo, da se nismo videli že celo leto. Všeč mi je bilo, da sem se lahko vrnil nazaj ter se spet srečal s svojo filmsko družino. Menjali smo tudi režiserja, toda s tem se ni kaj dosti spremenilo. Morda je bilo par sprememb pri vzdušju, saj ga vsak režiser kroji sam, toda vseeno je bilo odlično. Vsi smo se vrnili z enakimi željami, in sicer ustvariti nov čudovit izdelek, ki bo pritegnil čim več oboževalcev, saj so prav oni tisti, ki kupijo vstopnice.«

Jackson verjame, da bodo na svoj račun prišli tudi navdušenci akcijskih prizorov. Že v trailerju lahko vidimo Jasperja, ki po pretepu pristane na hišnem klavirju, le zamislimo si lahko, kakšna akcija nas še čaka v filmu.

»Poletel sem in kadru moral dodati čim več akrobacije. V trailerju ste videli le delček tega, saj nismo hoteli razkriti celotne scene. Ta film bo močno akcijsko obarvan. Po drugi strani pa bo pravi magnet za vse romantike, saj razvija ljubezensko zgodbo, ki smo jo spremljali v ‘Somraku’.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekNatalija Osolnik navdušila v modni prestolnici
Naslednji članekJennifer Lopez: Vroči in goreči zmenek