taylor momsen

Ali je Dakota Fanning prikrajšala Taylor Momsen za vlogo Cherie?

Kopija Taylorine snemalne pogodbe z založbo ‘Interscope Record’ namiguje na veliko stvari.

Pogodba, ki so jo sestavili 17. marca 2009, pravi, da če gospodična Momsen sprejme vlogo v filmu z glasbenimi elementi, mora založbi plačati 10 procentov njenega filmskega dohodka.

Toda obstajata dve izjemi, ki sta v pogodbi tudi navedeni, in sicer serija, ki se je pred kratkim začela vrteti tudi pri nas, ‘Opravljivka’, in projekt ‘Runaways’.

Kaj natančno so mislili s tem projektom ‘Runaways’? Morda film ‘The Runaways’, kjer bi Taylor po našem mnenju lahko zaigrala le pevko Cherie Currie, ki pa je že oddana Dakoti Fannig? Kdo ve.

Kaj pa ti misliš? A bi bila Taylor boljša Cherrie, kot je bila Dakota?

Morda, toda v ‘Opravljivki’ pa je ne bi mogel nadomestiti prav nihče. 16- letno igralko, ki v seriji igra Jenny Humprey, so v torek fotografirali med snemanjem.

Vsem vam, ki ste strastni navdušenci uspešne serije, ponujamo kratek, vroč pogled v prihodnost. Taylor bo serijo začinila s svojimi ljubezenskimi aferami s seksi Kevinom Zegersom, ki se bo pridružil igralski zasedbi. In tako bo Kevin zaigral skupaj s Hilary Duff, s katero bo združil moči tudi v drami ‘The Story of Bonnie and Clyde’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHavajke napumpane z adrenalinom
Naslednji članekJustin Timberlake: Konec je!