justin-bieber-friend-like-me

Justin Bieber se je postavil ob bok duhcu iz čarobne svetilke, ko je v soboto popoldne obiskal Čarobno kraljestvo v Lake Buena Visti. Kdo ve ali mu je duhec izpolnil tudi kakšno željo.

15-letni glasbenik se je s sestrama Rachel in Rebekah Parker popeljal na Big Thunder Mountain Railroad, in sicer sta si sestri prislužili dan z Justinom na tekmovanju radia Disney, ‘Srečajte Justina’.

Zmagovalki sta se zvečer prav tako udeležili njegovega koncerta. Zvezdnik je po nastopu povedal: “Wow, to je bilo neverjetno, bolno! Več tisoč gledalcev je držalo svoje mobitele v zrak. To sem izkusil prvič v življenju. Hvala Florida!”

Poglobili smo se tudi v njegov videz, ki je prav gotovo pripomogel k njegovi slavi in se vprašali, kaj lahko naredimo sami, da bi mu bili podobni.

Če pogledamo njegove lase. S kakšne vrste čarovnijo lahko navadni smrtniki pripravimo naše lase, da cel dan zdržijo v takšnem stanju? Vedno so popolni in bleščeči, se ne bi mogel vsaj en pramen samovoljno zasukati…?

V videu je Justin pojasnil, kako preprosto  je narediti takšno frizuro. Najprej se zbudite. Nato pojdite pod prho. Ko se oprhate, si z brisačo obrišete lase in za na konec si jih posušite s sušilnikom za lase.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Rihanna v mini krilu razkrila strgane nogavice
Naslednji članekGeorge Clooney: Zmenek z Madonno je bil katastrofa!