joan-jett-kristen-stewart-amazing

To leto smo lahko spremljali Kristen Stewart pri preobrazbi v divjo Joan Jett   v filmu ‘The Runaways’.

Prava Joan Jett pa se je na premieri ‘Mlade lune’ zaklepetala z ‘MTV-jem’, kjer je pohvalila mlado igralko.

O Kristenini ‘joanjettovski’ frizuri: “Takrat me je resnično pripravila do nasmeha. Izgledala je odlično. Pristajala ji je k obrazu in telesu. Počutila sem se, kot da gledam mlajšo sestro.”

O njenem odnosu s Kristen: “Kristen ni imela nekih specifičnih vprašanj, le opazovala me je ves čas. Veliko sva se pogovarjali, toda ni bilo potrebe, da bi me karkoli spraševala, ker sem ji že kar sama izklepetala vse. Zaupala sem ji svoja občutja o skupini Runaways, kaj mi je pomenila, kaj sem hotela doseči, kako sem se razumela z ostalimi dekleti in podobne reči. In ona je igralka na mestu. Poštena, popolna, intenzivna in zelo resna. Igralstvo jemlje kot umetnost.”

O njenem nastopu v ‘The Runaways’: “Kristen poje in niti ne tako slabo. In med snemanjem se je učila tudi igranja na kitaro pod mojim vodstvom, pokazala sem ji svoje prijeme ter jo naučila svoje tehnike, ona pa je kot goba vso znanje posrkala vase. Ker pišem z levo roko, se je morala tudi ona prilagoditi ter začeti pisati z levico. Mislim, da ji je res dobro uspelo.”

O Kristeninih projektih v preteklosti: “Seveda sem slišala za njen film ‘Somrak’, toda preden me je upodobila, si ga nisem pogledala. Seveda sem si ga po tem srčno želela ogledati in v njem sem resnično uživala. Bilo je poučno in vesela sem, da me je v ‘The Runaways’ upodobila ravno ona.”

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekTiger Woods še vedno molči
Naslednji članekJay-Z je pripravljen na otroka