jonas-brothers-2010-road-dogs

Nick in Joe Jonas sta bila včeraj popoldne v Torontu po prvem dnevu snemanja ‘Camp Rock 2’ na poti nazaj v hotel popolnoma obdana z oboževalkami.

Vsi trije bratje Jonas pa so se bili željni zahvaliti svojim oboževalcem, da so jim na prvem koraku svetovne turneje priredili tak sprejem.

Komentirali so tudi na ‘MySpace’: »Bilo je zelo razburljivo spoznati oboževalce vse okoli Združenih držav, Kanade in Mehike. Boljšega sprejema nikakor ne bi mogli dobiti. Ta turneja je bila nepozabna in najboljša do sedaj. Sklenili smo tudi nekaj prijateljstev z znanimi, kot so Jordin Sparks (in njena spremljevalna skupina), z Wonder Girls in s Hones Society. Komaj že čakamo, da se spet srečamo z vami.«

Kasneje pa so nadaljevali: »Na začetku smo se morali malo privajati, da zjutraj, ko smo se zbudili, ni bilo natrpanih urnikov, nobenih poletov in očarljivih oboževalcev, ki bi nas čakali zunaj na ulici, ko vstopimo v mesto. Prav tako se želimo zahvaliti naši neverjetno dobri ekipi in tistim, ki so nas podpirali, za njihovo trdo delo med poletjem. Brez vas nam ne bi uspelo in te pomoči ne bomo nikoli pozabili. Za konec pa še vsem ‘Road Dogs’ oboževalcem: držite pesti za naslednjo odlično sezono 2010.«

Za konec pa naj vas še opomnimo, da bo danes na male ekrane prišel nov videospot Jonas Brothers z naslovom ‘Keep it Real‘.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSanja Grohar: Španija ni moj dom
Naslednji članekAdriana Lima in soprog odpovedala poroko