jonas-brothers-rolling-stone-cover

Noseč usnjeno pokrivalo je na sredini stal Joe Jonas, ob njem pa brata Nick in Kevin, ki so pokrivali naslovnico revije ‘Rolling Stone’.

To, da so Jonas Brother na naslovnici glasbene revije, se je zgodilo že drugič. Glasbeni trio bo danes zvečer v Denverju v Koloradu gotovo na noge spravil vse obiskovalce koncerta in naredil pravo zabavo.

Na internetu si lahko ogledate tudi posnetke njihove glasbene turneje po svetu, na spletni strani RollingStone.com/Jonas pa si boste kmalu lahko ogledali še več videov in fotografij iz zaodrja.

Nicka Jonasa, oblečenega v kariraste hlače, pa so opazili tudi na letališču v Dullu v Virginii, ko sta v torek zjutraj s Paulom šla do avtomobila.

Kot so poročali v časopisu ‘Washington Examiner’, je bil 16-letni glasbenik, predenj si je v gostilni ‘Numero Uno’ privoščil pico, včeraj popoldne opažen v trgovini ‘CO-OP’ v New Yorku.

Kasneje se je Nick sestal s senatorjem Frankom Lautenbergom, s katerim se je pogovarjal o sladkorni bolezni mladih in o organizaciji, ki jo je Nick začel, v kateri bi se zbiral denar za zdravljenje te bolezni. Nick pa je danes o predmetu razprave odgovoril Odboru senata za domovinsko zaščito in vladne zadeve.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVida Guerra radi kadi … Havanke.
Naslednji članekNick Lachey in Vanessa Minnilo: Konec je!