js1

V torek se je Jordin Sparks privila k mami Jodi, ko sta skupaj pokazali palce med ‘X The TXT’ turnejo v New York Cityju.

Pod sponzorstvom ‘Allstate Insurance’ se je 19-letna pevka javno zaprisegla, da ne bo pisala sporočil in vozila sočasno – na turnejo po državi v tem predprazničnem času sta se podali, da bi k tej zaobljubi vzpodbudili čim več ljudi.

Med turnejo se bosta ustavili v 30 mestih, kjer bosta vzpodbujali najstnike in njihove družine, da dodajo svoje palce in se s tem javno zaobljubijo, da tega ne bodo počeli. Najstniki, ki bodo podpisali zaobljubo, bodo dobili trakove za svoje palce, ki jih bodo nosili v opomin in simbol svojega dejanja.

Jordin je povedala: »Žal, lahko je pozabiti na nevarnost pisanja sporočil med vožnjo, ko se odpraviš na cesto. Zato je za najstnike in njihove prijatelje ter družine pomembno, da priznajo nevarnosti in se skupaj zaprisežejo, da tega ne bodo počeli. Vesela sem, da sem se skupaj z ‘Allstate’ zaobljubila, ker pošiljanje sporočil ni vredno življenj.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekGibonni bo spet zatresel tla kraljestva zabave
Naslednji članekPrsata starleta Jordan bi se kmalu utopila