brody-jenner-sunbathing

Audrina Patridge je vedno na preži za dogodki, na katerih se bo lahko pokazala. Tokrat se je udeležila premiere filma ‘Avatar’, ki je bila v sredo v Los Angelesu.

Zvezdnica filma ‘Into the Blue 2’ je z veseljem pozirala paparacem pred gledališčem Grauman’s Chinese. Pred prostim večerom, ki ga je igralka izkoristila za lastno promocijo, je bila zaposlena s snemanjem ‘The Hills’ v Zahodnem Hollywoodu.

Lakoto je pregnala s kosilom v restavraciji Hugo in opravila nujne opravke. Seveda pa ji ni zmanjkalo časa za nakupovanje.

In kaj je v sredo počela Audrinina soigralka Kristin Cavallari?

Kristin se je vedno rada razvajala v lepotnih salonih in tokrat se je sprostila v frizerskem salonu Neil George v Los Angelesu.

V prihajajočem letu 2010 bo gospodična Cavallari zaznamovala šesto sezono serije ‘The Hills’ skupaj z Audrino. V zadnji sezoni je med soigralkama prišlo do napetosti okrog Justina Bobbyja in izgleda, da se strasti še niso ohladile.

Medtem ko se dekleta razvajajo z nakupovanjem, hrano in lepotnimi saloni, se fantje raje sončijo na Havajih s seksi lepotico ob svoji strani.

Prav to je storil Brody Jenner, ki se je v torek spočil ob hotelskem bazenu na Havajih, družbo pa mu je delalo njegovo dekle Jayde Nicole.

26-letni igralec se je z njegovo boljša polovica, 23-letno Playboyjevo zajčico, odpočil pred začetkom snemanja šeste sezone  ‘The Hills’, ki bo takoj po novem letu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Angelina Jolie razmišljala o samomoru
Naslednji članekFOTO Pamela Anderson tako pijana, da je komaj hodila