00022705

Hej, Kanye West, maščevanje je sladko.

Pevka Kelly Clarkson je bila ena izmed prvih zvezdnic, ki je na račun norčevanja Kanyea Westa iz dobitnice nagrade, Taylor Swift, povedala nekaj krepkih.

In kaj je Kelly napisala?…

“Dragi, Kanye!

Kaj so počeli s teboj kot otrokom? Ali si trpel za pomanjkanjem pozornosti?

Očitno je bilo nekaj hudega, ker si drugače ne znam razložiti tvojega nezrelega obnašanja in verjemi mi, da nas prav vse zanima, kaj je odraslega človeka pripravilo do tega, da se je na nacionalni televiziji spravil na zelo nadarjeno pevko z velikim potencialom ter jo pripravil do tega, da se je sredi odra v prepolnem amfiteatru v vednosti, da jo spremljajo ljudje po vsem svetu, počutila kot kup gnoja. In da ne omenjam tega, da je dekle komaj najstnica.

Priznam, da sem seznanjena z vsem tvojim ‘sranjem’, ki ga raznašaš okoli, toda vseeno me vedno znova presenetiš s svojimi predpotopnimi in iz riti potegnjenimi taktikami.

Je preprosto neverjetno, kako te ne maram. Še moj presneti bivši, ki se ni mogel upreti skokom čez plot, mi je bolj pri srcu kot ti… Kar je vseeno malo čudno, saj te sploh ne poznam. Saj ti nisi bil niti v boju za to nagrado, pa imaš še vedno probleme z izidi. Ali je dobiti nagrado res tvoj življenjski cilj? Potem lahko imaš mojo, samo da utihneš. Ti je to res tako pomembno?

Jaz sem bila nominirana v isti kategoriji kot Taylor, pa sem bila kljub temu zelo vesela zanjo. Zakaj torej ne moreš biti še ti? Saj ne, da sem jezna, ker si tako usrano tele, samo pomilujem te, ker si tako šibko človeško bitje.

Poleg tega pa je bila Beyonce vedno razred zase in na nagradah je to še enkrat dokazala. Dajmo, Texas!

Taylor Swift, ti ga pa končno prekosi pri prodaji albumov, ker ga očitno žre samo to. Veš, da obožujem tvoje delo! Ne daj se, dekle!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekLara Jankovič: Ženske ji še danes zavidajo
Naslednji članekZvezdniki uživajo na newyorškem Tednu mode