katy-perry-seventeen-mag

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Glasbenica Katy Perry izgleda prav simpatično na julijski naslovnici revije ‘Seventeen’.

Štiriindvajsetletnica, avtorica uspešnice ‘I Kissed A Girl’, se je z novinarjem pogovarjala o prvi službi, življenju, preden je postala zvezda in o tem, kako je biti nekdo, ki zapoveduje način življenja.

O najslabšem delu, ki ga je kadarkoli opravljala: “Delala sem v nekem podjetju, mislim, da se je imenovalo ‘Taxi Music’. Ves dan sem samo sedela za računalnikom, s slušalkami na ušesih in poslušala glasbo, ki so jo pošiljali ljudje iz ZDA. Moja naloga je bila poslušati skladbo in jim potem povedati, kaj naj s pesmijo storijo, kako jo naj popravijo, da bodo lahko z njo uspeli v glasbeni industriji. Lahko si samo predstavljate v kakšni depresiji sem bila po petih letih takega dela v Los Angelesu. Želela sem samo uspeti, na koncu pa sem pristala v škatli, s slušalkami na glavi in poslušala najslabšo glasbo na svetu.”

Kaj so založbe mislile o njej: “Vsi so želeli, da postanem taka, kot glasbenice, ki so bile takrat popularne (Kelly Clarkson, Avril Lavigne). Saj nimam nič proti njim, vsaka ima svojstven zvok, vendar sem si tudi jaz obupno želela svojega. Vzelo mi je pet let nenehnih prepričevanj, da so mi dovolili narediti glasbo po mojem okusu.”

Kakšno je bilo njeno življenje, preden je poskočila v nebo: “Pet let sem živela v Los Angelesu brez denarja. Prodajala sem svoja oblačila, da sem prišla do denarja. Izposojala sem si denar…Vse samo, da ne bi potonila in ostala nad gladino. Nekje globoko sem še namreč vedno čutila, da se bo zgodilo. Poskušala sem vse, da bi dobila priložnost. Vedno govorim: stopi naprej in zapleši. Bilo je odvisno le od mene, če bom brcnila žogo in stekla za njo.”

O tem, kako je biti tako vpliven, da narekuješ način življenja: “Mislim, da si želijo biti pravi vplivneži bratje Jonas in Miley Cyrus in v meni obstaja še kanček upanja, da se mladci vsaj približno zavedajo, kaj delajo. Namreč, ko se enkrat imaš za velepomembneža, te javnost postavi pod mikroskop in vsi samo gledajo in čakajo, da boš naredil napako. Mislim, da tako življenje ni za vse.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekNov moški Britney Spears
Naslednji članekPoroka Sanje Grohar odpovedana