kellan-lutz-kola-bonnie-hunt

‘The Wrap’ poroča, da bo Kellan Lutz svoje vampirske zobe zamenjal za povsem drugačne prioritete, zaigral bo namreč v družinski drami ‘Cedars of Lebanon’.

24- letni igralec bo namreč zaigral enega izmed dveh bratov, ki ju je zapustil oče in sta bila prisiljena postaviti se na lastne noge.

‘Cedars of Lebanon’ je grenko-sladka zgodba odplačila, zgodba o Barryju Deutchmanu in o tem, kako je oče sposoben zapustiti svojo družino.

Odraščajoč v dolini San Fernanda v sedemdesetih letih, se zapuščeni otrok trudi, da bi pognal korenine in zrastel v spodobnega moža. Prisiljen je, da prevzame skrb za obupano mater in jeznega mlajšega brata in medtem ko išče pravo pot ter poskuša zaceliti svoje ranjeno srce, se zaletava v glavo v zid. Zgodba pridobi na razsežnosti, ko se Barry prelevi iz dečka v moža. Postane poročen igralec z lastnimi otroki, ki jih mora pravilno vzgojiti in naenkrat se znajde v začaranem krogu brez izhoda. Resničnost, ki se zrcali v podobi tega karakterja, kaže napredek in posledice slabe ameriške družine. Po usmiljenju vrednem posredovanju in Barryjevi osebni krizi upanja se ponovno postavi na svoje noge, začaran krog je prekinjen in nad njegovim življenjem prevlada ljubezen.

Hm, v takšni vlogi ga pa res nismo vajeni. Kaj pa ti misliš? Ali se bo Kellan izkazal v tem filmu?

Očitno mu vampirska preobleka res ni pisana na kožo, saj se je v sredo s svojo psičko Kolo pojavil v šovu Bonnie Hunt ter voditeljici priznal, v kakšnem filmu bi rad nekoč zaigral.

»Ko sem bil mlajši in še ni bilo teh ekstremnih šovov, sem si zelo želel delati s pirotehničnimi sredstvi. Prav zato so mi pri srcu Bournovi filmi. Bourne je resnični sin akcije. Bilo bi zabavno, če bi se kdaj jaz znašel v tej vlogi.«

Mislimo, da bi mu bila ta vloga bolj pisana na kožo, kaj pa ti?

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Suzana Jakšič z novo in cenejšo varovanko, Uršo Čepin
Naslednji članekGwen Stefani: Družinsko pohajkovanje po Londonu