kellan lutz

Kellan Lutz je pripravljen, da se pridruži svojim prijateljem na vzhodni obali, včeraj popoldne so ga namreč videli, ko se je poslovil od Santa Monice ter odletel v New York.

Tudi njegova soigralka Nikki Reed je v New Yorku, kjer je bila včeraj zaposlena z odgovarjanjem na vprašanja ter gostovanjem v oddajah.

Po zgodnjem pojavu v oddaji ‘Fox & Friends’ se je odpravila še v ‘MTV-jeve’ studie, kjer se je preoblekla za oddajo ‘It’s On With Alexa Chung’.

Tudi Kellan je nastopil v pogovorni oddaji, in sicer se je pogovarjal z Ellen DeGeneres, kjer je razkril svojo izkušnjo z oboževalcem, ki ga je ogovoril v toplicah.

Povedal je: »Obožujem tiste dele slave, ki se tičejo oboževalcev. To je najboljše. Spoznaš oboževalce, podpišeš slike… Je res nadrealno, saj živimo v nekem milnem mehurčku ‘Somraka’. Zaradi svoje prepoznavnosti nisem spreminjal svojih vsakodnevnih navad ali česa podobnega, sem pa delal preizkus ter se enkrat odpravil v toplice.«

Nadaljeval je: »Bil sem v topli vodi ter se relaksiral… Nato pa je mimo prišel nek moški ter me pozdravil. Okoli mene so bili mehurčki, poleg tega pa sem bil še nag. Nato je moški rekel: ‘Ti si Kellan Lutz’, jaz pa: ‘Ja.’ Nato me je začel hvaliti: ‘Sem tvoj velik oboževalec, res velik. V ‘Somraku’ si bil odličen. Komaj čakam, da vidim novi film.’ Meni je bilo že malo nerodno, sem pa vseeno rekel: ‘Hvala, kolega’ ter se poskušal pokriti. Toda tip je govoril še naslednjih deset minut.«

Ja, zagotovo mu ni bilo ravno prijetno.

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekAna Dolinar: Jo je okradel neznani obsedenec ali zaljubljeni sodelovec?
Naslednji članekIzbor revije GQ: Najbolj vplivni moški tega leta