msg-125026195899-3

Brr, v Vancouvru pa izgleda zelo mrzlo.

Somrakovska dvojčka, Kellan Lutz in Ashley Greene, sta se vrnila v Kanado, kjer bodo kmalu začeli snemati ‘Mrk’. Par so opazili, ko sta zapuščala hotel, spremljala pa ju je Ashleyjina psička Marlow.

In zakaj so potrebni tako dolgi obrazi? No, nobeden od njiju ni za sabo pustil preveč dobrega tedna. Kmalu po tem, ko so Ashley zasačili pri poljubljanju s Chaceom Crawfordom, so na internet nekako zašle še njene gole fotografije.

In Kellan? Verjetno ni treba poudarjati, da se je razšel s čedno igralko AnnaLynne McCord, ki mu je dala košarico, ker naj ne bi bil dober fant. No, ja, ob takšni novici se še najmočnejši fant ne bi mogel nasmehniti.

Da je nakupovanje najboljša rešitev za ranjeno srce, pa nam je dokazal tudi Kellan, saj je v četrtek iz Armanijeve trgovine prišel z dvema do vrha napolnjenima vrečkama. Izgleda, da je nekaj kosov oblačila zadostovalo, da se je seksi igralec pomiril.

Njegovo soigralko Nikki Reed, ki je prav tako že varno nastanjena v Vancouvru, pa so v petek opazili, ko se je pripravljala za večerno zabavo v mestu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNuša Derenda poleti spi brez vsega
Naslednji članekTom in Katie se sproščata v naravi