kevin-jonas-danielle deleasa-prenup

Predporočna zabava Kevina Jonasa je v teku, prav tako pa naj bi pevec zahteval predporočno pogodbo. Novinarji ‘In Touch Weeklyja’ poročajo, da naj bi 21-letnik želel podpisati predporočno pogodbo s svojo zaročenko, Danielle Deleasa, v primeru, če se zakon ne bi obnesel.

Eden izmed virov poroča: “Kevin vidi v Danielle svojo sorodno dušo, prav tako pa je tudi zelo veren kristjan in ne odobrava velikih ločitev. Kljub temu ima veliko milijonov za zaščititi, zato je vprašal Danielle, če podpiše predporočno pogodbo.”

Kako se bo stvar razpletla, želimo izvedeti tudi mi in o tem bomo zagotovo še poročali. Kaj pa vi pravite, kaj naj stori Kevin – zavaruje milijone ali zaupa v njuno ljubezen?

Nedvomno pa si bo zapomnil predporočno slavje, o njem je za revijo ‘People’ spregovoril Nick Jonas, eden izmed trojice bratov. Navdušeno je razkril nekaj podrobnosti: “Lepo bo, čista zabava. Imeli se bomo nepozabno v krogu prijateljev in družine.” Joe Jonas pa ob tem dodaja: “Ne bo se dogajalo v Vegasu. Ni ravno idealen prostor. V mislih imamo nekaj drugega, zanimivejšega in boljšega.”

Ooh! Bo mogoče to Disneyland? Ali kaj bolj prefinjenega, kaj pravite?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTOMONTAŽA: Katja Jevšek in slači vreme
Naslednji članekŠpela Grošelj v Playboyju