USA/

Kristen Bell smo v ponedeljek videli na premieri ‘Couples Retreat’ v Los Angelesu.

Zvezda filma ‘Pozabi Saro’ je bila ljubka v seksi sivi oblekici brez naramnic, ki jo je nosila k prav tako sivim čevljem z visoko peto, ko se je pripeljala v gledališče Mann Village v Westwoodu.

Gospodična Bell je nedavno v intervjuju povedala, da je Russell Brand, njen soigralec iz filma ‘Pozabi Saro’, raje zelo spoštljiv do žensk, kot serijski ženskar. Škoda, da niso vsi takšnega mnenja.

Pojasnila je: “Mogoče sem edina ženska na svetu, ki ima o njem takšno mnenje, vendar Russel ni to, kar sam govori, da je. Hoče, da verjamemo, da je nepoboljšljivi ženskar. Ampak saj se v vsakem moškem skriva ženskar.”

Kristen je nadaljevala: »Do mene je bil med snemanjem zelo spoštljiv. Morda zato, ker sem tako samozavestna kot on in hitro postavim mejo. Med snemanjem ljubezenskih prizorov je bil vedno zelo pozoren in pazil, da me je rjuha dovolj zakrila. Če sem potrebovala vodo, mi jo je prinesel, da se nisem v spodnjem perilu sprehodila pred vso snemalno ekipo. Bil je zelo prijazen in pozoren. Je pač imel takšno vlogo.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekSodišče ugodilo Madonni
Naslednji članekNajbolj dobičkonosna je Naomi Watts