kristin-cavallari-11059-12

Kraljica drame, Kristin Cavallari, je spregovorila o gledanosti tekoče sezone MTV serije ‘The Hills’. Ali sama kaj prispeva k dvigu gledanosti? O tem se je Kristin razgovorila v intervijuju.

Za ‘E!’ je povedala: “Serija je še vedno številka 1 (na področju gledanosti) in gre nam resnično dobro.” No, statistika gledanosti kaže drugače, Kristin! Seriji naj bi gledanost te sezone padla povprečno za več kot 30 procentov.

Ko so jo povprašali o procentih, je ta odgovorila: “Ne, ni se zmanjšala! Imeli smo samo en kritičen dan, ko so bile na ‘VH1’ podelitve hip hop nagrad, nato je gledanost spet narasla naslednji teden.”

Veliko kritik za zmanjšano gledanost se je pojavilo na račun tega, da je Kristin zamenjala Lauren Conrad. No, Kristen pa se je tudi na račun tega razgovorila, češ, da je to zelo nepravično. “Na koncu dneva ni na meni, da naredim dober TV šov. To je naloga celotne skupine, igralske zasedbe. Ni samo na meni! Mislim, da je precej nepravično zvaliti ves pritisk tega name,” je potarnala Kristin.

No, kaj misliš, so ‘The Hills’ boljši s Kristin ali brez nje?

Kristin pa ta teden ni samo dajala intervijujev, marveč so ‘Laguna beach’ lepotičko ujeli tudi na ‘Breeders’ Cup Winners Circle’ prireditvi. Izgledala je čudovito, objektivu fotografov pa se je nastavila v seksi črni obleki s čipkastim topom, črnimi najlonkami in visokimi petami. Kar vroča kombinacija, mar ne? Dokazni material je v galeriji.

Po končani prireditvi pa je lepotička zavila še v najbolj vroč jollywoodski klub Voyeur. Verjetno je uživala!


Zadnje novičke

Prejšnji članekIris Mulej: Oče jo je zapustil pri 2 letih
Naslednji članekRobert Pattinson pokazal malo kože za Vanity Fair