miley-cyrus-last-song-release-date

Izgleda, da je april srečen mesec pevke Miley Cyrus.

Disneyjevi predstavniki so potrdili, da bo Mileyjin novi projekt, film ‘The Last Song’, izšel dva meseca kasneje, kot je bilo predvideno. »Datum izida je prestavljen na 2. april. Ta mesec se nam zdi primernejši kot pa januar. Miley bo s svojim filmom otvorila velikonočne počitnice.«

Tudi njen prejšnji projekt, film ‘Hannah Montana: The Movie’, je izšel meseca aprila ter dosegel sam vrh lestvic. Miley, držimo pesti.

Kolikor mlado pevko poznamo, lahko skoraj zagotovo zatrdimo, da ji bo tudi pri tem projektu uspelo, saj je pred kratkim vsem dala vedeti, da je sedaj že odrasla in odgovorna oseba.

V intervjuju za ‘Associated Press’ je 16- letna pevka govorila o tem, kako se ji je življenje v zadnjem letu spremenilo. Oboževalcem je obljubila tudi, da je album ‘The Times of Our Lives’ popolnoma drugačen od njenega prejšnjega dela.

»Milim, da sem končno dobila priložnost, da spregovorim malce več. Od začetka sem se neprestano spraševala, kaj lahko rečem in česa ne. To mi na misel pride vsakič, ko pišem pesem. Sprašujem se: ‘Zakaj ne smem napisati tega? Zakaj ne smem izraziti svojih čustev. Ne bi smeli ločevati stvari. Vsak bi lahko povedal tisto, kar mu leži na duši. V tem je ravno poanta umetnika’.«

Se strinjaš z Miley?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Najlepša slovenska balerina odvrgla prav vse cunjice
Naslednji članekFOTO: Lepotne operacije zvezdnikov