lauren-conrad

 Lauren Conrad se uradno v naslednji sezoni ne bo več pojavila v šovu ‘The Hills’, saj je bojda preveč zaposlena s svojim modnim kraljestvom in igralsko kariero, ki jo gradi v prid blockbusterjem.

Pravzaprav se že mesece predpostavlja, da bo Lauren zapustila MTV-jev reasničnostni šov. ‘US Magazine’ pa sedaj končno poroča, da je šov ubral novo smer, ki ne vključuje nje.

 »Spencer in Heidi se bosta poročila, zato je gledanost višja kot kadarkoli prej,« je komentiral MTV. »Gledalci bodo spoznali, da življenje v Los Angelesu, kljub Laurinemu odhodu, postaja vedno bolj zapleteno in da so prijateljstva, zveze in zvestoba na težki preizkušnji.«

Zraven tega zagotavljajo, da se bodo vrnili stari igralci (Audrina Patridge, Brody Jenner, Stephanie Pratt, Lauren “Lo” Bosworth in Justin Bobby), ampak seveda skupaj s svežimi obrazi.

 »Ne vem, če jo sploh potrebujemo,« pravi Montagova. »Vem, da si tega že nekaj časa ni želela delati, zraven tega pa pred kamerami sploh ne živi svojega pravega življenja. Zato mislim, da lahko to poglavje v življenju kar zapre. Verjamem, da bo kljub odhodu iz šova imela zabavno in uspešno življenje.«

Sedaj lahko le brezciljno jokamo in obžalujemo njen odhod, hkrati pa se sprašujemo ali bo šov še sploh vredno gledati brez Lauren Conrad?


Zadnje novičke

Prejšnji članekNe bo posvojila
Naslednji članekSanjin zaročenec dolžan 300 tisoč evrov