lauren-conrad-launch-ladys

Kot igralka v ‘The Hills’ je Lauren Conrad svoje življenje razkrila na televizijskem zaslonu. Zdaj pa bo na velika platna prišla tudi njena zgodba ‘L.A. Candy’.

‘Variety’ je poročal, da si je ‘Temple Hill Entertainment’ pridobila pravice za snemanje Laurinega avtobiografskega romana, ki pripoveduje zgodbo o Jane Roberts, ki se je komaj devetnajstletna preselila v Hollywood in hitro postala senzacija resničnostnih šovov.

Predstavnik iz ‘Teple Hill’, Marty Bowen, je povedal: »Lauren, ki je postala ikona v svetu resničnostnih šovov, je prišla do nas z idejo, kako povedati zgodbo zanimivo in ostati ločen od knjige. Načrt nam je bil všeč. Njena knjiga je pošteno portretiranje, kako biti normalen, nato postati slaven in navsezadnje spoznati, da to ni tisto, kar si načrtoval zase.«

Dodal je, da ‘Teple Hill’ trenutno išče scenarista, vendar bo Conradova seveda ostala vključena v oblikovanje scenarija.

Kdo bi po tvoje moral igrati Lauren/Jane v filmu?

No, trenutno pa Lauren še ni polno zaposlena s filmom, saj si je v četrtek vzela čas in odšla na proslavitev izstrelitve njene nove LC kolekcije v Kohlove trgovine.

Na intervjuju na tej zabavi pa je priznala, da bi bila grozna, če bi morala igrati vlogo Jane Roberts v filmski upodobitvi svojega romana.

»Mislim, da je moje igranje agresivno! Sem grozljiva igralka, nisem popolnoma sproščena. Pravzaprav sem samo hotela napisati scenarij… In povem vam, ne morem se naučiti besedila.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekDanes bo okronana nova Miss Slovenije
Naslednji članekRihanna: Seksi bejba na Dior zabavi