Leighton Meester

Po pozni nočni zabavi je počitek še kako potreben. V sredo popoldne so paparaci opazili Leighton Meester v družbi prijateljev, ko se je odpravila v ‘The Shore Club’ v Miami Beachu na Floridi.

Igralka ‘Opravljivke‘ je lenarila ob hotelskem bazenu in uživala v smehu svojih prijateljev, potem ko je prejšnji večer nastopila v nočnem klubu ‘Klutch’.

Prejšnji večer je lepotička preživela res lep večer. V klub je prispela v črni kratki oblekici in visokih petah, že pogled nanjo pa je povedal, da se zelo zabava.

Nase pa je Leighton opozorila tudi Avstralijo, saj krasi naslovnico nove izdaje avstralske revije ‘Cleo‘.

Na snemanju se je zdelo, da bo gospodična postavila popolnoma nov nivo seksi privlačnosti, kar pa bi njeni avstralski oboževalci zagotovo sprejeli.

Medtem ko se bo gospodična Meester odpravila na pot v Atlantic City, kjer bo skočila v leto 2010, pa bo njen band igral v klubu ‘Dusk’.

»Nastopam ob 00.01,«  je dejala Meesterjeva za ‘E!’. Ko pa so jo povprašali po njenih obljubah za naslednjo leto, je dejala: »Ne postavljam si jih več, kajti ne držim se jih! Mogoče, ko sem bila stara 8, sem dejala, da bom vsak dan pospravila svojo posteljo.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekBrad Pitt vesel bratovega obiska, malo manj navdušen nad nezvestobo
Naslednji članekRihanna: Telo napolnila s tetovažami, noči z alkoholom