leighton-meester-interview-exclusive

Leighton Meester je med Tednom mode v New Yorku pod pokroviteljstvom znamke Marcedes-Benz na prireditvi Proenza Schouler Spring 2010, ki je potekala v sredo, skupaj s svojim stilistom Loganom Horneom sedela v prvi vrsti. Za JustJared pa je privolila tudi v ekskluziven intervju. In tukaj vam ponujamo, kar je za intervju povedala 23-letna igralka iz serije ‘Opravljivka‘.

JJ: Vaš stilist Logan je za svoj model uporabil Scotta Schumana, projekt pa se je imenoval ‘The Sartorialist’.

LM: Da, delo mi je tudi pokazal in menim da se je zelo dobro odrezal. Njegova dela so ljubka, kot je tudi on sam.

JJ: Ta teden ste se udeležili veliko modnih revij. Ali tudi vi začnete povpraševati po določenih stvareh, ki so vam močno všeč?

LM: No, ravno prejšnji večer me je nekdo vprašal, če za stil oblačenja skrbim sama. Oblači me sicer stilist, ampak ni vse v njegovih rokah. Sama namreč zelo izražam svoja mnenja in hitro povem, če mi je kaj všeč ali če mi ni. To kombiniranje zna včasih biti zelo zabavno.

JJ: Na eni od prireditev smo vas zasledili tudi z Rachel McAdams. Kako to?

LM: Spoznala sem jo šele tam. In saj veste, kako so fotografi: takoj, ko vidijo dve vsaj malo znani osebi skupaj, ju želijo skupaj tudi fotografirati in ravno to se je zgodilo nama. Kasneje pa sem tudi spoznala, da je Rachel zelo dobra oseba.

JJ: Kako se vam je zdelo na modni prireditvi v Bergdorf Goodmanu?

LM: Ves dan sem zelo veliko delala tudi z  Alexandrom Birmanom, oblikovalcem čevljev, ki jih zelo velikokrat nosim. Ko sva ga z Loghanom odkrila, sva takoj vedela, da je zelo dober. Tudi na teh prireditvah sem zelo velikokrat imela čevlje, ki jih je zasnoval on. Z njim in njegovo ekipo je vedno zelo zabavno, vsi so Brazilci in med njimi se počutim zelo prijetno. Tudi sama imam v družini Brazilce – polsestro in mačeho – oče se je namreč poročil z Brazilko.

JJ: Ali govorijo portugalsko?

LM: Da, govorijo. Razumem le nekaj portugalskih besed. In tudi sama se, kot bratovi trije otroci, želim raje naučiti špansko, saj je bistveno lažje.

JJ: Kako ste se na ‘2009 MTV Video Music Awards’ počutili v družbi Jacka Blacka?

LM: Bilo je zelo zabavno, saj te zna spraviti v smeh.

JJ: Kako daleč ste z nastajanjem prihajajočega albuma?

LM: Težko je reči, lahko pa povem, da delam s polno paro. Mislim, da bi sedaj lahko nehala s snemanjem, saj imam dovolj gradiva, ampak prišla sem do točke, ko se je vse skupaj malce upočasnilo. Tudi v studiu še zelo veliko in trdo delamo in vadimo, ampak je kljub temu zelo zanimivo.

JJ: Že veste, kako se bo album imenoval?

LM: No, mislim, da se mi že svita, ne morem pa reči natančno (smeh).

JJ: Če bi lahko zaobjeli bistvo albuma, kakšno bi bilo?

LM: Mislim, da je veliko glasbe zelo zabavne. Na albumu bo tudi nekaj balad. Besedila vseh pesmi pa zelo hitro padejo v uho, saj menim, da so zelo zabavna. Je vrste plesne glasbe, electro, ampak ritmi so mehki.

JJ: Bo na albumu tudi vaša pesem ‘Body Control’?

LM: Sedaj več nisem prepričana, če bo ali ne, saj jo je nekdo že brez pravic objavil in tukaj ni več kaj narediti. Sem pa vesela, saj mi vsi na blogih govorijo, da jim je ta skladba zelo zelo všeč. Žal mi je le, da tukaj nisem imela moči nadzorovati situacije.

JJ: Naslednjo pesem, ki jo bodo objavili brez pravic, lahko objavite na JustJared.

LM: Če jo bom sploh objavila! Niti sanja se mi je, kdo bi to lahko storil. Najverjetneje je kdo vdrl v sistem producenta, ki je urejal skladbo. No, ja, to se zelo velikokrat dogaja.

Leighton pa je dodala, da se bo morda udeležila tudi Tedna mode v Parizu, ampak še ni dokončno odločena. Izdala je tudi, da se bo s soigralko Blake Livery udeležila tudi prireditve Emmy Awards.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAlenka in Jure Košir: Prvo srečanje je zavito v skrivnost
Naslednji članekTOčnoTO slovenska glasbena lestvica (18.09.-25.09.)