leighton-meester-performs-american-eagle

Leighton Meester so ujeli v barvitih pajkicah, ko je izvajala svoje uspešnice na ‘American Eagle’ zabavi na Times Squareu v New Yorku.

23-letna opravljivka je zapela tudi hit ‘Good Girls Go Bad’, ki sicer ga izvaja s skupino Cobra Starship’. Njen nastop si lahko ogledaš v videu. Ti je všeč? Leighton pa ni ostala le pri enem hitu, temveč zapela tudi pesmi ‘Somebody to Love’, ‘Playing Games’, ‘Not as Cool’, ‘Your Love’s A Drug’. Zanimiva izbira, Leighton!

V množici na koncertu Leighton smo lahko opazili tudi njenega soigralca in fanta Sebastiana Stana, Jessico Szohr, Michelle Trachtenberg, Matthewa Settlela, tudi Ashlee Simpson, Adriana Greniera, Erica Mabiusa in oblikovalca Christiana Siriana.

Ostali del ekipe pa so pred dnevi zasledili na snemanju novih delov ‘Opravljivke’. Blake Lively je snemala nove scene z Leighton Meester, Edom Westwickom in Chaceom Crawfordom na ‘Upper East Side-u’ (op.p. Zgornjem vzhodnem delu) v New Yorku.

Lepotička Blake je pred kratkim za revijo ‘Nylon’ spregovorila o primerjavi svojega stila s stilom karakterja Serene: “Oblačim se prav tako kot Serena. Imam polovico njene garderobe. Zelo je podobno mojemu načinu oblačenja. Včasih se počutim smešno v ‘njeni koži’, zato ker izgleda kot jaz. Sem nekako tako: ‘Oh, to je absurd.’”

Ob tem pa je Blake še dodala: “Ne vem, kako bi opisala svoj osebni stil. Obožujem večplastne stvari, jesen je moj najljubši čas v letu za izbiranje garderobo. Res obožujem nove stile, ki se sedaj pojavljajo, so bolj mračni, veliko je raztrganih stvari, ramena oblek so podložena. Zabavno je! Sama potrebujem več takih ‘špičastih’ zapestnic… Rada imam stvari, ki so ženstvene, vendar imam še vedno ostrino. ”

Stil Serene lahko oceniš tudi na fotografijah v galeriji. Kaj praviš, kdo ima boljši stil – Leighton ali Serena (Blake)?


Zadnje novičke

Prejšnji članekINTERVJU Nina Šušnjara: ‘Če nimaš sanj, nimaš ničesar!’
Naslednji članekHayden Panettiere lizala puško